Hotel Kapitány Wellness

Minden nap új élmény VÁR!
Telefon / Fax: +36 87 550 166
Érkezés:
Távozás:
Éjszakák:
Felnőttek:
Foglalás »
Ajánlatok, akciók

Vendégkönyv

Kissnè Szabo Agnes

2 éjszakát töltöttünk a Hotelbe.Szuper volt minden ami igazán meglepett minket magyar viszonylatban az a személyzet mosolya.Köszönet nekik.

2017-03-19 19:48:50
dr. Makra Virginia

Tisztelt Hotel Kapitány Vezetősége! A múlt hét közepén kisebb gyermekünk születésnapját ünnepelve két napot töltöttünk a szállodájukban. Nagyon barátságos, ...

2017-03-15 16:16:49
2017. febr. 13.

Kedves Vendégeink!

 

Tavaly karácsonyra rekordszámú, minden eddiginél több ajándékutalványt értékesítettünk, így számos család karácsonyfája alá kerülhetett Hotel Kapitányba szóló üdülés. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden ajándékozónak a bizalmat, hogy minket választottak, és sümegi élményekkel lepték meg szeretteiket!

 

Ezek az utalványok május végéig felhasználhatóak, de már most nagyon sok foglalásunk érkezett be a hátralévő 3,5 hónapra!  Szeretnénk felhívni azon ajándékutalvány tulajdonosok figyelmét, akik még nem foglalták le pihenésüket, hogy ezt mielőbb tegyék meg, mert egyre több a teltházas időszakunk! Kollégáink szeretettel várják a megkereséseket  akár telefonon (87/550-166), akár e-mailen (sales@hotelkapitany.hu) és segítenek kiválasztani Önöknek a legmegfelelőbb időpontot a pihenésre!

 

Várjuk jelentkezésüket!

 

FOGLALÁS