Hotel Kapitány Wellness

Minden nap új élmény VÁR!
Telefon / Fax: +36 87 550 166
Érkezés:
Távozás:
Éjszakák:
Felnőttek:
Foglalás »
Ajánlatok, akciók

Vendégkönyv

Anita Rác

Kedves Hotel Kapitány! Ezennel szeretném megköszönni a felejthetetlen, csodás napokat, amit barátommal töltöttem! Nagyon jól éreztük Magunkat!! Mindenkinek ...

2017-01-16 11:58:10
Török Józsefné

Tisztelt Hotel Kapitány! Mi most voltunk önöknél,nagyszerűen éreztük magunkat! Szuper kiszolgálás,mennyei ételek,mindenkinek ajánlom! Sajnálom ifj Papp ...

2017-01-14 14:50:23
2017. febr. 10.

Kedves Vendégeink!

Szállodánk menedzsmentje hosszú évek óta azon dolgozik, hogy a Hotel Kapitány mind nagyobb elvárásoknak felelhessen meg a hazai turisztikai piacon! A programok és szolgáltatások folyamatos fejlesztése mellett nagyon fontos számunkra vendégeink kényelmének és komfortérzetének további növelése. Az elmúlt időszakban megnövekedett vendéglétszám miatt szállodánk recepciója már sokszor  kicsinek bizonyult,  ezért úgy láttuk, elérkezett az idő, hogy a szálloda ezen része is megújuljon!

Február 22-től kezdetét veszi a recepció átalakítása, mely terveink szerint kb. 4 hetet vesz igénybe, így március végétől már a megújult recepciós részen fogadhatjuk Önöket!
A felújítási munkálatok során természetesen arra fogunk  törekedni, hogy az átépítés ne zavarja meg az éppen nálunk pihenő Vendégeink kényelmét!

Megértésüket köszönjük, szeretettel várjuk Önöket szállodánkban!


Hotel Kapitány****superior Wellness Management