Hotel Kapitány Wellness

Minden nap új élmény VÁR!
Telefon / Fax: +36 87 550 166
Érkezés:
Távozás:
Éjszakák:
Felnőttek:
Foglalás »
Ajánlatok, akciók

Vendégkönyv

Rudolf Mónika

Maga a csoda! A szálloda minden igényt kielégít, a személyzet(csupa nagybetűvel) minden tagja kedves, lelkes, előzékeny, figyelmes. Látszik rajtuk, hogy maguk ...

2017-08-04 08:45:06
Katona család

Tisztelt Hotel Kapitány! Gyönyörű 4 napot töltöttünk Önöknél! A szálloda személyzete udvarias,figyelmes és barátságos volt. A lovagi torna és a lakoma ...

2017-08-01 17:05:58
2017. febr. 10.

Kedves Vendégeink!

Szállodánk menedzsmentje hosszú évek óta azon dolgozik, hogy a Hotel Kapitány mind nagyobb elvárásoknak felelhessen meg a hazai turisztikai piacon! A programok és szolgáltatások folyamatos fejlesztése mellett nagyon fontos számunkra vendégeink kényelmének és komfortérzetének további növelése. Az elmúlt időszakban megnövekedett vendéglétszám miatt szállodánk recepciója már sokszor  kicsinek bizonyult,  ezért úgy láttuk, elérkezett az idő, hogy a szálloda ezen része is megújuljon!

Február 22-től kezdetét veszi a recepció átalakítása, melynek végeztével egy tágasabb, korszerűbb, megújult recepciós részen fogadhatjuk Önöket!


A felújítási munkálatok során természetesen arra fogunk  törekedni, hogy az átépítés ne zavarja meg az éppen nálunk pihenő Vendégeink kényelmét!

Megértésüket köszönjük, szeretettel várjuk Önöket szállodánkban!


Hotel Kapitány****superior Wellness Management