Hotel Kapitány Wellness

Minden nap új élmény VÁR!
Telefon / Fax: +36 87 550 166
Érkezés:
Távozás:
Éjszakák:
Felnőttek:
Foglalás »
Ajánlatok, akciók

Vendégkönyv

Kissnè Szabo Agnes

2 éjszakát töltöttünk a Hotelbe.Szuper volt minden ami igazán meglepett minket magyar viszonylatban az a személyzet mosolya.Köszönet nekik.

2017-03-19 19:48:50
dr. Makra Virginia

Tisztelt Hotel Kapitány Vezetősége! A múlt hét közepén kisebb gyermekünk születésnapját ünnepelve két napot töltöttünk a szállodájukban. Nagyon barátságos, ...

2017-03-15 16:16:49
2017. febr. 12.

Kedves Vendégeink! Papp Imre, Végh László polgármester és Kiss Csilla Magdolna jegyző

Nagy örömünkre és büszkeségünkre Papp Imre, 2017. január 6-án, a sümegi városnapi ünnepségen átvehette a Sümeg Város Díszpolgára megtisztelő kitüntetést!


(fotó- veol.hu:  Papp Imre Várkapitány, Végh László polgármester és Kiss Csilla Magdolna jegyző)

 

A díjat az önkormányzat a munkahelyteremtés, a város és intézményeinek, sporttevékenységeinek és a civil szerveződéseinek a támogatása területén végzett munkássága elismeréseként adományozta Papp Imrének.

Imre évtizedek óta dolgozik töretlen kitartással és lelkesedéssel a Sümegi Vár és a hozzá kapcsolódó I. Történelmi Élménypark, valamint a Hotel Kapitány****superior Wellness menedzselésén, folyamatos fejlesztésén, de a térség gazdasági és társadalmi életében betöltött szerepe is meghatározó. Kiemelt figyelemmel kíséri a gyermekintézmények működését, támogatja a város egyesületeit, alapítványait. A nevéhez fűződik többek között a Várkapitány díj, melyet kiemelkedő tanulmányi eredménnyel tanévet zárt sümegi diákok nyerhetnek el. Több éve támogatja a Sümeg Városi Sport Egyesületet, önkormányzati képviselőként is igyekszik a város és a lakosság jólétének biztosításában, fejlesztésében részt vállalni. Példaértékű munkásságát 2013-ban Áder János köztársasági elnök Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével ismerte el.

Végh László polgármester beszédében hangsúlyozta:
„Papp Imre élete mindannyiunk számára tanulságos. Már a vár tövében felnövő kisgyermekként látta magát a várkapitányként, és a vízióiból valóság lett. Felépített egy vállalkozást nemcsak a saját, hanem a város hasznára. Legyen az élete példa mindannyiunk, főleg a sümegi fiatalok előtt! Legyenek álmaink, ezek egy része vonatkozzon a szülővárosunkra, hiszen összefogással sok minden megvalósítható!”

Papp Imre beszédében köszönetet mondott feleségének, szüleinek, gyermekeinek, családtagjainak, valamint a vállalkozása dolgozóinak is, hogy támogatásukkal, munkájukkal segítik az értékteremtő munkában, amit természetesen a jövőben is folytatni szeretne.

A Hotel Kapitány****Wellness, a Várcsárda és a Lovagi Torna csapata nevében tiszta szívből gratulálunk neki a díjhoz!
Hajrá Kapitány!